Miphydes
Clan
Casselveld Mottle
( Ramm )
ras: Border Collie
kleur: zwart driekleur
Geb. datum: 14-04-2022
Geslacht: reu
ISDS: FR/389585

vader: P'Doc ISDS: FR/363639
moeder: Palerme ISDS: FR/368002

Toen ik na 2 maanden de vraag kreeg of ik iemand wist waar hij een thuis zou krijgen was er maar  1 oplossing...... Hij kwam bij ons.
Ineens kwam deze jongen op ons pad. Zwaar verwaarloosd zag ik hem tijdens een workshop. Hij plofte tegen mijn benen op en keek me aan met die lieve blik in zijn ogen en liet me niet meer los. Broodmager en met een noodgedwongen geschoren vacht. Gedurende de volgende weken zag ik hem regelmatig en vooral hoe hij opknapte. De kilo's kwamen erbij en de vacht begon te groeien. Hij werd gesocialiseerd en gerontgend om te zien of hij in goede gezondheid verkeerde om spieren te gaan kweken.
Dat was gelukkig allemaal in orde.

We zijn druk aan de slag om hem op gewicht te krijgen, om zijn vacht weer terug te laten groeien, om hem te trainen om contact te maken en om spieren te kweken. Hij is meegewwest naar de Nakomelingendag van clan Miphydes waar hij gelijk de snelste van de dag werd. Hij traint bij dogtivitiezz aan de band met Henrie. Hij traint bij de schapen, want dat kon hij volgens zeggen. En dat klopt dus daar gaan we lekker mee verder.

en hij is ook nog eens ontzettend lief