Miphydes
Clan
Coyote Celaeno of Clan Miphydes
( Nuw'Kah )

ras: Australian Shepherd
kleur: Zwart, tan en wit
Geb. datum: 24-04-2023
Geslacht: teef
NHSB: 3303799
MDR1: vrij
HSF4 ( Cataract): vrij
ogen: vrij tot 07-06-2024
vader: O'Wild Wild Winter Du Chemin Des Korrigans
moeder: Nebula Nisse of Clan Miphydes
vader: Mc Gee
Moeder: Nisse
We wilden graag een dochter van Nisse aanhouden. Laat dat maar aan Nisse over, ze kreeg er 7 en 1 reu!. Het thema voor dit nest werd dus de boekenserie van Lucinda Riley; Pa Salt en de 7 zussen.
We wilden heel graag een red tri meisje met weinig wit en die werd als 3e zus geboren. Helemaal volgens wens. Maar in de loop van de weken werd mijn hart steeds meer getrokken naar het zwarte meisje met de bruine poot. Pfff moeilijk, maar na de karaktertest heb ik de knoop doorgehakt en mijn hart gevolgd. Zo kwam de vierde zus; Cece in onze roedel.
Om in het thema van de 7 zussen te blijven hebben we haar Nuw'kah genoemd. Dit betekent jonger zusje / dochter.
Het is een teefje die wat terughoudend is naar mensen. Ze is bloed fanatiek. Als ze iets wil dan moet het ook gebeuren. Zo klimt ze over een kennel van 1 meter hoog, zwemt ze als een topsporter en gaat ze door tot ze haar doel heeft bereikt.
Voorlopig zijn we druk met de socialisatie bezig. Overal mee naar toe, wennen aan mensen, andere dieren, geluiden en een plekje vinden in onze roedel.
en uiteraard zit ons meisje op puppy Campus bij
en gelukkig slaapt ze ook veel om te verwerken en te groeien tot een fijne, lieve, stabiele en een tikje ondeugende aussie