Miphydes
Clan
Jindi  & Breezer 2013
pups geboren
Dinsdagmidddag daalde de temperatuur bij Jindi en begon de dag/nacht met hijgen, graven, onrustig zijn en niet eten. Woensdagochtend wees alles erop dat de bevalling niet zo lang meer op zich zou laten wachten. Om 10.45 uur kwam het vruchtwater en was het wachten tot de weeen door zouden zetten. Dit gebeurde echter niet, af en toe een zwakke wee maar het zette niet door. Na overleg met Dierenkliniek Sleeuwijk hebben we besloten daarheen te gaan en te kiezen voor de veiligste weg; een keizersnede. Het bleek een goede keuze te zijn want de pups waren nog niet ingedaald maar waren wel allemaal in leven. Zo konden we binnen een half uur 5 prachtige pups 'geboren' zien worden.

Wij mochten er gelukkig bij zijn en ook Patricia was erbij om dit wonder te aanschouwen.
als 1e kwam een blauw wit teefje, daarna tot onze grote verassing nog een teefje in het zwart wit, daarna een zwart wittte reu en daarna nog 2 blauw witte reuen.
allemaal gezond en stevige gewichten.
Jindi werd weer dichtgenaaid en we mochten alles weer gezond en wel mee naar huis nemen.
Jindi was een uurtje of 4 slaperig maar toen ze wakker werd ging ze ook meteen haar kroost verzorgen. We moesten wel vannacht wakker blijven om op te letten dat het drinken goed ging en of Jindi ze zou accepteren maar dat ging prima.
kijk dat pootje
hoi, hier ben ik!!

Twister
blauw witte teef
420 gram
Het thema van dit nest is zomer. De stamboomnamen zullen hiermee te maken hebben en de nestnaampjes zijn ijsjes
Calippo
zwart witte teef
440 gram
Raket
zwart witte reu
405 gram
Cornetto
blauw witte reu
380 gram
Magnum
blauw witte reu
460 gram