Miphydes
Clan
Jindi & Breezer
de dekking
Het baasje waar Jindi woont belde me vrijdag's op om te zeggen dat Jindi donderdag loops was geworden.
Ik heb toen voor de zekerheid maar een afspraak voor progesteron gemaakt op maandag.
Dat was maar goed want ze bleek al verder te zijn en moest op dinsdag al gedekt worden.
We hebben Jindi dinsdagmiddag opgehaald zodat ze weer even kon wennen aan ons en ons huis. Dat was gelijk als vanouds; ze was erg blij weer bij ons te zijn en ging gelijk een balletje zoeken en sprong op de bank.
We zijn lekker met haar uit geweest en hebben wat mooie foto's van haar gemaakt.Vroeg in de avond zijn we met haar op pad gegaan. We hoefden deze keer maar naar Valkenswaard dus dat was een keertje lekker dichtbij. Na een bakkie koffie zijn we Jindi uit de auto gaan halen om ze kennis te laten maken met Breezer. Dat ging direct heel erg goed. Ze hebben eerst een kwartiertje gespeeld en uitgedaagd. Af en toe wat gesnuffel en gelik en ondertussen kwam de dekking steeds dichterbij.
na afloop hebben we er een lekker wijntje op gedronken.
Woensdagmiddag zijn we terug gegaan voor de tweede dekking ( nee niet voor nog een wijntje)
Breezer was helemaal blij toen hij ons weer zag en ging zich lekker uitsloven met een balletje
Toen Jindi echter in de tuin verscheen was het balletje ineens totaal onbelangrijk. Ze gingen eerst weer lekker samen spelen en rennen door de tuin en daarna kwam de tweede dekking tot stand
Na nog een rondje door de tuin te hebben gelopen en een keer een behendigheids sprongetje te hebben genomen kwam de dekking tot stand. Breezer deed het super goed, al was het voor hem de eerste keer. Hij stapte zelf al mooi over en toen hebben ze nog ruim een kwartier gekoppeld gestaan.
Deze keer hebben ze bijna een kwartier gekoppeld gestaan.
Nu maar hopen dat het resultaat heeft gehad maar dat weten we over 4 weken na de echo