Kamarda Inspiration

ras: Border Collie
kleur: Blauw en wit
geslacht: teef

We wilden graag een Blauw Witte Border Collie en zo hebben we Des'Ray uit Engeland gehaald.
En wat voor een! Ze zette alles naar haar pootje, regelde alles en lette overal op. Je kon niks verzetten of veranderen in huis of tuin of ze moest het grondig onderzoeken. Gele bal kapot en een nieuwe groene? Uh uh nee dus; is niet hetzelfde. Een Autistische Border Collie?? Ik denk bijna van wel.
Voor ons een super grote schattebout. Voor vreemden; vooral niet aankomen! Een hele goede schapendrijver, ook op haar eigen manier. We hebben 2 zonen van haar aangehouden. Ook daar bleef ze zich mee bemoeien, spelen als zij dat goed vond en anders niet. Nooit is ze ziek geweest, alleen op 12 jarige leeftijd een baarmoederontsteking.
15 jaar is ze geworden! We zouden zondags iets extra leuks gaan doen met haar omdat ze 15 1/2 werd. Afgesproken dat we voortaan de verjaardag per half jaar gingen vieren. Zaterdagavond was ze verlamd. Ze kon niet meer overeind en liet ontlasting lopen. Haar kennende zou ze dat vreselijk hebben gevonden en dus was het tijd om de dierenarts te laten komen. Ze liet zich rustig nakijken, een teken dat ze ver heen was want dat zou ze nooit hebben goed gevonden.
Met haar koppie op onze schoot is ze rustig ingeslapen en gingen we op haar 15 1/2 verjaardag naar het crematorium.
Miphydes
Clan
I.M. Des´Ray
19-04-1999 ~ 18-10-2014
Lieve Des'Ray
ik hoop dat je daarboven onze honden hebt gevonden, honden die je vertrouwd en waarbij je gelukkig zult zijn.
We missen je en hebben het nog vaak over je streken en talenten
tot later,
liefs  van ons
en Tyler, Ja'Neill, So-Leil, Percy, Twist'R, Dawn, Goi'A, Jeep & Fable