Miphydes
Clan
Veel eerder als gepland werd Goi'A loops. Omdat we al druk bezig waren met het vinden van de perfecte reu voor haar, hebben we maar besloten nu door te zetten.
Na een aantal progesteron testen kregen we maandag het teken om dinsdag te vertrekken naar Denemarken.  Er kon niemand met me mee dus hebben we op het laatste moment de honden allemaal onder gebracht zodat Henrie mee kon reizen. Nogmaals onze hele grote dank aan Ien & Bert, Ank & Hans, Mirjel en familie en Nel en familie
Fable hebben we zelf meegenomen voor gezelschap voor Goi'A.

Goi'A & Pepe
de dekking
Op dinsdagochtend zijn we vertrokken naar het noorden, 775 km te gaan. Bij Hannover kregen we sneeuwbuien en verder naar boven uiteraard weg werkzaamheden en files bij Hamburg.
Om 19.15 uur bereikten we onze 'black cabin'en dat was echt een heel gezellig chaletje met alles erop en eraan.

Veel tijd hadden we niet dus snel de bedjes opgemaakt, kleren in de kast en snel door naar Uli voor de 1e ontmoeting met Pepe.
Om 20.00 uur waren we daar en die avond was de eerste dekking een feit.
Wij waren best moe van de reis dus we hebben nog een broodje gegeten en zijn vroeg ons bedje in gedoken.
De volgende ochtend ontdekte ik dat het behoorlijk gesneeuwd had die nacht. Mooie droge sneeuw dus ik heb een heerlijke wandeling gemaakt met de meiden. De weg oversteken en ik liep in het bos, Wat wil je nog meer!

Omdat we ook wel eens wat van de omgeving wilden zien zijn we naar het strand gegaan in de gezellige badplaats Henne strand. In de kou gewandeld aan zee met sneeuw in de duinen is best mooi. De meiden vonden het ook fijn. Daarna natuurlijk een kop koffie met iets lekkers erbij en nog wat geshopt.

In de namiddag zijn we wederom naar Uli gereden voor de 2e dekking van het stel.
Deze keer was het volgens mij de juiste tijd. Even rennen en spelen en uitdagen in de tuin en daarna de koppeling. 

Die avond hebben we in Nymindegab gegeten en nog wat boodschapjes gedaan.
's Avonds in ons huisje doorgebracht met de dames
De volgende ochtend hadden we eerst een uitgebreidt ontbijt. Daarna nogmaals naar Uli om te kijken of er een 3e dekking inzat. Dat bleek al snel een feit en toen was het tijd om afscheid te nemen.
We hadden  nog een aardige rit te gaan en wilden voor de drukte de grote steden in Duitsland gehad te hebben.

We hebben alle weersomstandigheden gehad; zon, regen, nate sneeuw, droge sneeuw en mist maar we zijn veilig en zonder files thuisgekomen
Uli, heel hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en het vertrouwen in onze kennel.
Big hug for pepe