Miphydes
Clan
Fable & Pepe
de dekking
Bij ons gaat nooit iets 'normaal', dat weten we onderhand.

Omdat Goi'A maar 3 puppy's kreeg van de zo knappe, lieve, en geweldige Pepe hebben we in goed overleg besloten om niet Goi'A nog een keer te laten dekken door hem maar voor Fable te kiezen.

Natuurlijk werd ze dus nu loops en toen we zaterdag voor de 1e progesterontest gingen kregen we het advies om haar nog dezelfde dag te laten dekken. Oeps!!! even snel naar Denemarken.

Ginette wilde heel graag mee maar dat zou nog 2 1/2 uur langer duren voor ze bij mij kan zijn dus ik kon daar helaas niet op wachten. Alleen reizen is ook geen fijne optie dus ik heb mijn zus van de kappersstoel af getrokken en zo konden we snel op weg.

Het is 775 km dus best ver maar met een ontzettend dichte mist waarbij we via de TomTom de bochten en afslagen moesten vinden was het helemaal een super zware reis. Uiteindelijk kwamen we 's avonds pas aan en moest Fable direct gedekt worden.

De super lieve Uli had haar prachtige chalet snel verwarmd en aangekleed zodat we daar mochten overnachten.De volgende ochtend werden we verrast met een uitgebreidt ontbijt.
In de loop van de ochtend heeft de 2e dekking plaatsgevonden.
Daarna moesten we weer naar huis. We konden helaas niet een dagje langer blijven.


Laten we hopen dat deze Speed date een mooi resultaat opleverd.
We zullen het zien over 4 weken met de echo

Uli Schober; heel hartelijk bedankt voor je adviezen, geduld, snel handelen en vooral voor je vertrouwen in ons zodat we Fable mochten laten dekken.

Als je op vakantie wilt naar de Deense kust kan ik je dit prachtige chalet van harte aanbevelen
bij interesse voor dit chalet in
Nebel Denemarken